پزشک سایت

پزشک سایت

یکشنبه, تیر ۳, ۱۴۰۳

پزشک سایت - راهنمای شما در مسیر سلامت و بهبود، با اطلاعات جامع پزشکی و مقاله های تخصصی

  • طب اورژانس: راهنمای جامع و کاربردهای حیاتی
  • کاربرد هوش مصنوعی در طب اورژانس
  • شامپوهای بدون سولفات
  • بهترین برندهای شامپو برای درمان ریزش مو
  • شامپوها و محصولات مراقبتی مو
  • داروهای جدید ضد ریزش مو

در تماس باشید

تغذیه سالم

این آجیل دیابت را کنترل، کم خونی را درمان، سیستم ایمنی را تقویت و سرعت پیر شدن را کم می کند

این آجیل دیابت را کنترل، کم خونی را درمان، سیستم ایمنی را تقویت و سرعت پیر شدن را کم می کند

پسته به ویژه در تقویت واکنش امواج گامای مغز خوب است و بادام زمینی، پاسخ دلتای مغز را افزایش می‌دهد. پاسخ دلتا برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مهم است.

به دلیل وجود آنتی اکسیدان، آجیل‌ها برای قلب مفید هستند، التهاب و روند پیری را کاهش می‌دهند.

دکتر لی برک، محق این تحقیق گفت: نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که آجیل‌ها به همان اندازه که برای بقیه بدن مفید هستند، برای مغز نیز مفید خواهند بود.

برای این تحقیق، افراد مختلف ۶ نوع آجیل مختلف گردو، گردوی امریکایی، پسته، بادام زمینی، بادام هندی و بادام درختی مصرف کردند.

امواج مغزی آنها با استفاده از نوار مغزی، الکتروانسفالوگرافی یا EEG اندازه‌گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همه انواع مختلف آجیل حاوی آنتی اکسیدان هستند و گردو حاوی بالاترین میزان است.

محققان اذعان کردند که آجیل منبع اصلی فلاونوئیدها نیز است.

خواص پسته


۱. خواص آنتی اکسیدانی:

پوسته های پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل می شوند، خنثی می کند؛ که این رادیکال ها باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطانی می شود.

۲. بهبود سلامت قلب:

مصرف روزانه پسته، ال دی ال یا کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد. این آجیل یک منبع غنی از اسید آمینه می باشد، که مانع از تشدید عروق و تشکیل لخته های خون می شود.

۳. مدیریت کردن وزن:

برای کسانی که رژیم غذایی دارند، پسته یک انتخاب عالی می باشد. پسته دارای کالری کم، پروتئین زیاد، چربی های اشباع شده و نشده کم می باشد. که همه برای حفظ وزن ایده آل بسیار مناسب هستند.

۴. جلوگیری از بیماری های ماکولا:

پسته حاوی آنتی اکسیدان های کاروتنوئید، مانند:لوتئین و زاکستین است. این آنتی اکسیدان ها در کاهش خطر ابتلا به بیماری ماکولا در سالمندان کمک می کنند.

۵. کمک در بهبود هضم:

پسته یک منبع عالی از فیبر رژیمی می باشد که در عملکرد سیستم گوارش تاثیر مثبت دارد.

۶. کمک به جذب آهن:

پسته حاوی مقدار زیادی مس است که در جذب آهن بیشتر از مواد غذایی به بدن کمک می کند، و این می تواند شانس مبارزه با بیماری هایی مانند کم خونی را افزایش دهد زیرا تعداد هموگلوبین ها را افزایش می دهند و باعث افزایش جریان خون می شود.

۷. پسته برای تقویت قوای جنسی:

پسته به شدت بر قوای جنسی مردان تاثیر می گذارد، مطالعات نشان داده است که مردان با مصرف روزانه حدود ۱۰۰ گرم آجیل، به مدت سه هفته، می توانند اختلال نعوظ خود را حدود ۵۰ درصد بهبود بخشند.

۸. کنترل دیابت:

پسته حاوی آنتی اکسیدان است، که به کاهش فرآیند گلیکاسیون (قندی شدن) و کنترل دیابت کمک می کند و همچنین می تواند سطح قندخون و فشارخون را متعادل کند.

۹. خاصیت ضد التهابی:

محتوای ویتامین E و C عوامل ضد التهابی موجود در پسته، می تواند به کاهش التهاب در هر قسمت از بدن کمک کند.

۱۰. محافظت از نورون ها و عصب:

پسته، حاوی مقادیر بالایی از ویتامین B6 است. که به ساخت اسید آمینه ضروری کمک می کند، که برای ضربان قلب و عروق بسیار مفید است. به همین خاطر این آجیل نقش بسیار مهمی در حفظ سیستم عصبی بدن ایفا می کند.

۱۱. تقویت سیستم ایمنی بدن:

پسته، به دلیل منبع غنی ویتامین B6، می تواند سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد. آنها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند و در جلوگیری از انواع عفونت ها و سرطان ها موثرند.

اشتراک گذاری:
img
نویسنده

زهرا ق

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه‌های مورد نیاز مشخص شده‌اند.