پزشک سایت

پزشک سایت

چهارشنبه, خرداد ۳۰, ۱۴۰۳

پزشک سایت - راهنمای شما در مسیر سلامت و بهبود، با اطلاعات جامع پزشکی و مقاله های تخصصی

  • درد میگرن
  • فیله‌های تازه ماهی تن بر روی تخته برش چوبی
  • سیر سیاه روی یک تخته برش چوبی با برخی از حبه‌های پوست کنده شده
  • تصویر زیر یک تصویر جامع و حرفه‌ای از درمان‌های افسردگی را نشان می‌دهد. این تصویر شامل عناصری مانند یک فرد در جلسه درمانی، بطری‌های دارو، آیکون‌های مربوط به سبک زندگی سالم (ورزش، رژیم غذایی متعادل) و حمایت از دوستان و خانواده است. پس‌زمینه تصویر یک محیط آرام و اطمینان‌بخش را نشان می‌دهد که بر اهمیت مراقبت از سلامت روان و روش‌های درمانی جامع تاکید می‌کند.
  • تصویر زیر یک تصویر جامع از فواید دارویی زعفران را نشان می‌دهد. این تصویر شامل عناصری مانند یک کاسه زعفران، یک فنجان دم‌نوش زعفران و آیکون‌هایی است که نشان‌دهنده خواص آنتی‌اکسیدانی، بهبود سلامت روان، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب و بهبود گوارش هستند. پس‌زمینه تصویر یک محیط پزشکی پاک و آرام را نشان می‌دهد که بر اهمیت درمان‌های طبیعی و نقش زعفران در سلامت کلی تاکید می‌کند.
  • تصویر زیر یک تصویر حرفه‌ای از جدیدترین روش‌های درمان زگیل تناسلی HPV را نشان می‌دهد. در این تصویر روش‌های مختلف درمانی مانند کرایوتراپی، لیزر درمانی، کرم ایمی‌کیمود، پدوفیلوکس و واکسن HPV دیده می‌شود. این تصویر در یک محیط پزشکی با پزشک که در حال توضیح این درمان‌ها به بیمار است، قرار دارد. عناصر اضافی شامل نمودارهایی از زگیل تناسلی و ویروس HPV هستند که به تصویر افزوده شده‌اند تا بر پیشرفت‌های مدرن پزشکی و مراقبت از بیمار تأکید شود.

در تماس باشید

تغذیه سالم

قاتل قند خون در زمستان بالاخره کشف شد / ۱۲۰ سال بدون دیابت زندگی کنید

قاتل قند خون در زمستان بالاخره کشف شد / ۱۲۰ سال بدون دیابت زندگی کنید
به گفته محققان، افراد مبتلا به دیابت می توانند با تغییرات ساده در رژیم غذایی، میزان قندخون شان را کنترل نمایند.

محققان دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست به همین دلیل میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.

به گفته محققان، افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.

مطالعات نشان می دهد دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را کاهش می دهد. این روند موجب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانیکه کربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را افزایش می دهند.

دارچین از طریق کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدرات ها به کنترل میزان قندخون کمک می کند.

نتایج تحقیق اخیر نشان می دهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و موجب می شوند جذب گلوکز از طریق سلول ها کُند شود.

به گفته محققان، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

محققان توصیه می کنند مصرف روزانه یک گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع۲ کمک کند. همچنین می تواند موجب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز بعد از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.

اشتراک گذاری:
img
نویسنده

زهرا ق

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. زمینه‌های مورد نیاز مشخص شده‌اند.