بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که تنها در اردیبهشت ماه میروید. شکوفههای درخت نارنج را بهارنارنج می گویند و از آن در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنیهای فصلی، عرقیات گیاهی، تهیه مربا، گز، سوهان و … استفاده می شود.
به گزارش مجله سلامت صد آنلاین، یکی از انواع عرقیات گیاهی که دارای خاصیت فراوانی است، عرق بهارنارنج است که از شکوفه درخت نارنج گرفته می شود، طبع عرق بهارنارنارنج گرم و خشک است و سرشار از ویتامین های A,B,C است.
عرق گیاهی بهارنارنج داراری طبعی گرم و خشک است.
این گیاه تاثیر بسیار خوبی روی سیستم عصبی بدن دارد و سردردهای میگرنی را کاهش میدهد.
بهار نارنج برای کنترل تشنج و حمله قلبی مفید است و برای تسکین دردهای سینه و تپش قلب نیز از آن استفاده می شود.
عرق بهار نارنج یکی از اصلیترین عرقیات برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی بهشمار میرود.
این عرق گیاهی برای تقویت معده مفید بوده و مشکلات بیخوابی را هم حل می کند.
از دیگر خواص این گیاه دارویی میتوان به درمان آفتاب سوختگی، درمان قرمزی و سوزش پوست، کاهش چروکهای پوستی و جلوگیری از بروز ترک روی پوست اشاره کرد.
همچنین عرق بهارنارنج میتواند درمان دردهای معده و سوء هاضمه باشد.
این گیاه اشتها آوراست.
عرق بهار نارنج سرشار از انواع آنتیاکسیدان است و به پیشگیری از بیماریهای سخت، مانند سرطان کمک میکند.
عرق بهار نارنج دارای خواص ضد التهابی است و میتواند در کاهش التهابهای مختلف در بدن کمک کند، از جمله التهاب مفاصل، التهاب پوستی و التهاب روده.
مصرف عرق بهار نارنج میتواند به عنوان یک آرامبخش طبیعی و ملایم عمل کند. این ممکن است بهبود خواب، کاهش استرس و اضطراب را تسهیل کند.
عرق بهار نارنج میتواند به تنظیم فعالیت سیستم گوارشی کمک کند و مشکلات معده، سوء هاضمه و نفخ را کاهش دهد.
مصرف عرق بهار نارنج ممکن است به افزایش متابولیسم بدن کمک کند و در بهبود فرایند چربی سوزی و کاهش وزن مؤثر باشد.
عرق بهار نارنج دارای خواص ضد عفونتی است و میتواند در مقابله با برخی عفونتها و باکتریها موثر باشد.
ارسال نظر