
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان این که سالانه ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن مبتلا میشوند، گفت: نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا میتواند از بروز بیماری جلوگیری کند.
عبدالعظیم بهفر، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: غذا، اگرچه اصلیترین نیاز برای بقاست، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، میتواند منجر به بیماریهای جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماریهایی مبتلا میشوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.
وی با اشاره به تهدیدات ناشی از باقیمانده سموم، آفتکشها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، افزود: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینههای زیادی صرف درمان کنیم. در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا میتواند از بروز بسیاری از این بیماریها پیشگیری کند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش مهمی در کاهش هزینههای درمانی و افزایش بهرهوری سلامت عمومی دارد.
وی همچنین تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفاً یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
بهفر گفت: هدف نهایی ما داشتن جامعهای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.
نظر شما در مورد این مطلب چیست ؟
با کلیک بر روی یکی از ستاره ها از ۱ تا ۵ امتیاز دهید :
امتیاز : / ۵. تعداد نظر :
هیچ نظری داده نشده است .
زهرا ق
دسته های داغ
مشترک و پیروان
نوشته های اخیر
قاتل پنهان در معده؛ ۷۶٪ سرطانهای معده به باکتری هلیکوباکتر پیلوری مربوط است
- مرداد 13, 1404
- 3 دقیقه
ارسال نظر